Szeretné villanyszereléssel kapcsolatos munkálatokat szakemberekre bízni, akik reális és egyben megfizethető áron biztosítják szakértelmüket? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Ne keresgéljen tovább!


Évek alatt cégünknél már egy olyan összeszökött csapat alakult ki, akik a villanyszerelés minden területén jeleskednek. Árainkat tekintve, a piacon a legjobbak vagyunk! Ám ez nem csalás, nem ámítás! Az alacsony árak ugyanis nem azt jelentik, hogy összecsapjuk a ránk bízott munkát. Megbízható és szakmailag elkötelezett emberekkel dolgozunk így a ránk bízott munka elvégezésnek sikere garantált! Amennyiben Önnek a felújított, vagy új esetleg már meglévő lakásában/házában bármilyen villanyszereléssel problémája akadt, keressen fel minket. Kollégáinkkal egyeztetnek egy olyan időpontot, mely mind a két fél részére megfelel, tehát Önnek/Önöknek illetve nekünk is.

Mi kimegyünk az Önök által megadott helyszínre és ingyenesen egy állapotfelmérést készítünk. Az állapotfelmérés során megbeszéljük a teendőket valamint a beszerzésre szükséges anyagokat is. Megfizethető áron dolgozunk, ám ez nagyban függ attól, hogy milyen mértékű a már meglévő probléma. Ezek után pedig egy viszonyítási alapként hozzávetőlegesen készítünk egy árkalkulációt. Így Önnek már lesz rálátása arra, hogy ez a beruházás mennyibe is fog kerülni. Munkánkra garanciát is vállalunk, így ha egy bizonyos időn belül elromlik/meghibásodik valami, akkor egy ellenőrzés után mi azt ingyenesen kijavítjuk! Hívjanak minket bizalommal!